Om utvikler

Med utviklingen boligfeltet Vik Skog fortsetter SBGI (Ski Bygg Gruppen Invest) og Follohus et 25 års langt suksessfullt samarbeid gjennom det felles utviklingsselskapet Vik Utvikling Enebakk. Med en felles visjon om å levere kvalitetsprosjekter har de begge sterkt bidratt til å utvikle Folloregionen siden årtusenskiftet.

SBGI sin historie strekker seg tilbake til 1919. Gjennom de siste hundre år har de drevet forretningsutvikling innen sagbruk, byggevaresalg, næringseiendomsforvaltning og boligutvikling. Det å være en offensiv, lojal og pålitelig næringslivsaktør er oppskriften som skal sikre 100 nye år.

Follohus er en boligentreprenør som har spesialisert seg på trehusbebyggelse. De bedriver boligutvikling sammen med profesjonelle eiendomsutviklere så vel som private boligeiere. Follohus lever av å levere håndverk som står seg i generasjoner.

De to selskapene har tidligere samarbeidet på en rekke områder langs hele verdikjeden for nye boliger, men med en felles satsning på utvikling av boligfelt tar samarbeidet i en ny retning. I tillegg til utviklingen av Vik Skog samarbeider de to om prosjektet Solberg Hage i Ås Kommune.

Har du noen spørsmål?

    Meld interesse

    stian-poehner-large Stian Pøhner Eiendomsmegler MNEF / Partner Tlf: +47 971 15 621 E-post: s.pohner@nordvikbolig.no
    tobias-due-large Tobias Due Eiendomsmegler MNEF / Partner Tlf: +47 900 56 220 E-post: t.due@nordvikbolig.no
    torstein-kirud-large Torstein Kirud Eiendomsmegler MNEF Tlf: +47 930 58 856 E-post: t.kirud@nordvikbolig.no
    Show popup i