Finn boligdrømmen

Se boligvelger
Omfang:
81 eneboliger og atriumhus
Sted:
Ytre Enebakk
Størrelse:
Fra 172 - 304 kvm
Arkitekt:
SHARK arkitekter
Priser fra:
7.500.000 til 10.200.000,-
Ferdigstillelse:
Salgstrinn 2: i salg - bygges fortløpende.
81 unike eneboliger og atriumhus fra 172 - 304 kvm med flotte, solrike tomter. Beliggenhet i naturskjønne omgivelser bare 25 minutter fra Oslo sentrum.

I Ytre Enebakk finner du det spennende og nye område «Vik skog». Ski Bygg Gruppen og Follohus har sammen med SHARK arkitekter og interiørarkitektene Paulsen & Nilsen tegnet 84 store og innholdsrike eneboliger i naturskjønne omgivelser. Prosjektet nærmer seg nå salgsstart.

Arkitektene har lagt vekt på at boligene tilpasses hver enkelt tomt, med fokus på å slippe inn naturen. Fleksible rom, store vindusflater og sol er gjennomgående kvaliteter for alle husene. Eneboligene vil variere i størrelse og arkitektur samtidig som helheten i prosjektet ivaretas. Alle boligene vil ha garasje og meget god boltreplass. Hver bolig vil få opparbeidet hage hvor størrelsene vil variere.

Materialer inne og ute harmonerer svært godt med vegetasjon/ naturen rundt. Det vil bli mulig å velge mellom lys eller mørk stilart i materialer innvendig. Er du tidlig ute kan du også være med i tilvalgsprosessen.

Boligene blir utformet med et moderne uttrykk der oppholdsrommene får direkte kontakt med utearealene på bakkeplan. Vi har en målsetning om at ditt nye hjem skal gi privatliv, samtidig som naturen skal oppleves både ute- og innenfra.

Prosjektet ligger i et barnevennlig område med nærhet til barnehager, skole og idrettsanlegg. Gangavstand til Vågvann med gode fiske, bade og kano muligheter. Kort vei til offentlig kommunikasjon med hyppige bussavganger til Oslo, Ski og Lillestrøm.

hagelek

Enebolig, tett på naturen

På Vik Skog er målet å skape et hjem som gir privatliv, samtidig som naturen oppleves både uten- og innenfra.

Første byggetrinn er i salg består av 23 enheter, og andre byggetrinn er 16 enheter.  Byggene ligger godt tilrettelagt i terrenget. Et av signaturelementene til boligene er at naturen slippes inn og gir boligene flotte lys og ikke minst herlige utearealer. Boligene er fra 172 kvm – 304 kvm med godt gjennomtenkte løsninger.

Se boligvelger

Salgstrinn 2 ferdigstilles er under bygging og boligene ferdigstilles fortløpende, kontakt megler for mer informasjon.

 

Paulsen&Nilsen_EA_Paulsen-1466[2]

Interiørarkitekten forteller

Det er laget to interiørkonsepter for Vik Skog. ­Ambient er lys og lett, nordisk og frisk. Subtil er dempet, ­nyansert og ­sofistikert. Begge konseptene fokuserer på å ­slippe ­naturen inn og skape en luftig følelse. ­

Videre er det ­planlagt for romslige hus med en åpen og sosial ­planløsning og ­mønet ­takhøyde. Det er lagt inn ­generøse kjøkken­løsninger og alle hus har hver sin hage med ­indoor/outdoor-­feeling. Med ­store ­vinduer blir det gode lys­innslipp. Gjennomtenkt materialbruk gir ­identitet til ­rommene. Alle boligene har flere bad, og ­hoved­soverommet har stor garderobe ­eller walk in closet, samt eget bad knyttet til ­soverommet. Det er flere ­muligheter for individuelle løsninger, i ­ferdige ­tilvalgspakker kan du velge veggfarge, himling, ­benke­plate, armaturer og ­baderomsinnredning.

Ytre Enebakk, et spennende område i utvikling.

Tre mil sørøst for Oslo finner du Ytre Enebakk og Vik skog. Prosjektet ligger på en høyde i et barnevennlig område med nærhet til barnehager, skole og idrettsanlegg. Her bor du høyt og fritt med marka som nærmeste nabo og det er ca. 25 min fra Oslo.

Gangavstand til Vågvann med gode fiske, bade og kano muligheter. Kort vei til offentlig kommunikasjon med hyppige avganger til Oslo, Ski og Lillestrøm.

Prosjektets beliggenhet legger til rette for mange og varierende friluftstilbud året rundt, for både barn og voksne.

 

    Meld interesse

    stian-poehner-large Stian Pøhner Eiendomsmegler MNEF / Partner Tlf: +47 971 15 621 E-post: s.pohner@nordvikbolig.no
    tobias-due-large Tobias Due Eiendomsmegler MNEF / Partner Tlf: +47 900 56 220 E-post: t.due@nordvikbolig.no
    torstein-kirud-large Torstein Kirud Eiendomsmegler MNEF Tlf: +47 930 58 856 E-post: t.kirud@nordvikbolig.no
    Show popup i